Zuma lanserar kombinerad AirPlay 2 smart högtalare och taklampa

Zuma Lumisonic, som ursprungligen erbjöds i Storbritannien, är en taklampa som har en smart högtalare med AirPlay 2.

Det nya brittiska och San Francisco-baserade teknikföretaget Zuma har lanserat Lumisonic, en röststyrd smart högtalare som kommer som en del av en taklampa. Vid sidan av högtalaren har den ett lågenergi LED-ljus som tillverkarna påstår skapar en dygnsrytm och stämningsljusupplevelse.

“Det finns många smarta produkter på marknaden idag som gör en sak – vare sig det är ljud, eller belysning eller säkerhet – de integreras inte lätt med varandra, om alls”, säger Morten Warren, grundare och VD för Zuma i ett pressmeddelande. pressmeddelande. “Vår vision är att genom att konsolidera dessa kärnapplikationer till en enda integrerad plattform kan människor enkelt förvandla sina livsrum på fantasifulla sätt.”

“Zuma ger inte bara ett helt nytt sätt att uppleva otroligt uppslukande högpresterande belysning och överlägset ljud, det blir diskret en del av ditt hem”, fortsatte han. “Användare kan ansluta iPhone, iPad eller TV och njuta av ett spännande ljudspår vid kanten av sitt säte, rumsfyllande soundtrack till vilken film som helst, utan att behöva någon soundbar, var som helst i rummet.”

Zumas iPhone-app

Zumas iPhone-app

Vid lanseringen siktar Zuma på både enskilda hemanvändare och fastighetsutvecklare. Den säljs initialt i Storbritannien för £375 ($520), även om en version som endast är lätt att köpa är beräknad till sommaren för £125 ($173). Den är tillgänglig via företagets zuma.ai-webbplats.

Zuma Lumisonic stöder AirPlay 2, Spotify Connect och fungerar med Alexa. Företaget säger att HomeKit-stödet arbetas på, även om det inte finns något definitivt releasedatum ännu. På samma sätt är distribution i USA planerad men inga datum har bekräftats.

Relaterade artiklar

Back to top button