ZUK Z2 vs Z2 Pro, vår jämförelse (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: ZUK Z2 vs Z2 Pro, vår jämförelse (foton och videor)

ZUK Z2 Och Z2 Pro var två ganska speciella produkter i Android-smarttelefonlandskapet. Sällan har ett företag lanserat två produkter som är så lika i hårdvara genom att kalla den ena för Pro-versionen av den andra.

Efter att ha granskat de två smartphones i detalj (här recensionerna av Z2 och Z2 Pro) erbjuder vi dig också idag en snabb jämförelse mellan de två enheterna. Det här är smartphones lika lika i hårdvara som de är olika i design. Standardversionen är mer kompakt, tjockare, mer hanterbar men också mycket halare om den placeras på en yta (inte i handen istället). Detta tillsammans med det större batteriet är dess starka sida.

Z2 Pro har en kamera med ƒ / 1.8 bländare (och samma upplösning), 2 GB RAM mer och dubbla internminnet (UFS 2.0). Men ger denna skillnad verkligen något mer? Betygen hittar du i videon, men med tanke på att Z2 Pro kostar 200 € mer är det verkligen svårt att luta sig mot det senare.

Här den fullständiga jämförelsen av de tekniska databladen.

Två överväganden saknas i videon: kvaliteten på de fysiska sidoknapparna är bättre på Z2 (knapparna har ett fastare klick) och bilderna, trots den större öppningen på Z2 Pro, visar mer detaljer om Z2, i svagt ljus betingelser. Den snabbare slutartiden för Z2 Pro är dock påtaglig: som du också kan se i följande bilder är det mycket lättare för bilderna av Z2 att flyttas, jämfört med de av Z2 Pro.

Relaterade artiklar

Back to top button