ZUK Z2 Pro till försäljning i Kina: när hos oss?

Note: We hope you enjoy reading this article: ZUK Z2 Pro till försäljning i Kina: när hos oss?

Den mycket intressanta ZUK Z2 Pro har nyligen varit till försäljning på den kinesiska marknaden. Den vita versionen med 6 GB RAM och 128 GB internminne är den första som finns, medan den svarta kommer inom de närmaste dagarna. Den mindre kraftfulla varianten, med 4 + 64 GB minne, kommer istället att finnas tillgänglig från 31 majäven i Kina.

Det säger sig självt, ser fram emot en riktig sådan internationell lansering (ZUK Z1 kan enkelt köpas från Amazon Italien och vi hoppas att det också är fallet för efterträdaren), försäljningen på den kinesiska marknaden öppnar även dörrarna till tredjepartsbutiker, som kommer att börja ha smartphonen tillgänglig, även om de första indikationerna på priset överstiger lätt 500 €. Tänk också på att i avsaknad av internationell firmware kanske köpet inte är alltför attraktivt, både för språkproblem och för bristen på Google-tjänster.

LÄS ÄVEN: ZUK Z2 Pro är en smartphone med notebook-specifikationer

Vi kommer att hålla dig uppdaterad om tillgängligheten för ZUK Z2 Pro på vår marknad och om eventuella officiella meddelanden i frågan, men det verkar fortfarande som om det fortfarande kommer att behövas lite tålamod. Trots allt, med dessa specifikationer kommer Z2 Pro att förbli en topptelefon under lång tid framöver.

Relaterade artiklar

Back to top button