ZUK Z2 kommer den 31 maj med Qualcomm SoC (och kanske Exynos också): här är alla detaljer

Note: We hope you enjoy reading this article: ZUK Z2 kommer den 31 maj med Qualcomm SoC (och kanske Exynos också): här är alla detaljer

Det har pratats mycket på sistone om lanseringen av ZUK Z2den lilla och ekonomiska versionen av den kraftfulla ZUK Z2 Pro. Bland de många rykten som cirkulerade om den handlade den som verkade mer pålitlig om Exynos 8890 SoC, samma som Galaxy S7, så mycket att det skulle ha bekräftats av företagets VD själv; det är synd att det i inbjudningsaffischen till lanseringseventet istället finns logotypen för Qualcomm. Det är därför möjligt att vi kommer att se två varianter av ZUK Z2, en med Exynos och den andra med Snapdragon (820?); eller att rapporterna om vd:s uttalanden var felaktiga, vilket i princip inte skulle förvåna oss alltför mycket.

Andra specifikationer, inofficiella, talar om en skärm 4,7-5 tum, 3/4 GB RAM32 GB internminne, kameror 13 och 8 megapixel e fingeravtrycksläsare. Det talas redan om pris: 1 799 yuan (cirka 245 €), men även detta är information som måste bekräftas.

LÄS ÄVEN: Första bilden av ZUK Z2

Det är i alla fall bara en vecka kvar till lansering, så för alla detaljer hänvisar vi till tillkännagivandet nästa tisdag, såvida det inte finns mer tillförlitliga läckor under tiden.

Relaterade artiklar

Back to top button