ZUK Edge kommer verkligen: den kommer att lanseras officiellt den 20 december

Note: We hope you enjoy reading this article: ZUK Edge kommer verkligen: den kommer att lanseras officiellt den 20 december

Presentationen av det nya ZUK Edge förväntades redan den första veckan i denna månad men, som ofta händer med kinesiska producenter, har det varit några förseningar som har fått allt att glida med några dagar. Äntligen idag har en teaserbild publicerats som ger oss den definitiva bekräftelsen: den nya lanseringsdag var inställd på 20 decembervid 14.00 kinesiska.

Som du kan gissa frånbild som du hittar i slutet av artikeln, är huvudfunktionen hos den nya ZUK-varumärket enheten display med böjda sidor, à la Samsung S7 Edge så att säga. I verkligheten, även om de är väldigt tunna, borde ramarna på sidorna fortfarande vara där, vilket bekräftades av de första renderingarna som läckte förra veckan, men skärmen på den nya Edge borde ta upp mer än 90% av fronten.

Du känner redan till båda de tekniska egenskaperna från riktig topp i sortimentet att priset, som bör vara lika med cirka 368 € vid utbytet. Vi måste därför bara vänta på dagen för den officiella presentationen för att ta reda på om nya ZUK verkligen kommer att kunna förvåna alla tack vare dess display och dess reducerade ramar.

Även om vi efter att ha sett Xiaomi Mi MIX tror att den verkligen är väldigt tuff.

Relaterade artiklar

Back to top button