ZTE:s hopfällbara smartphone kommer till Europa, troligen även i Italien, i början av våren

Note: We hope you enjoy reading this article: ZTE:s hopfällbara smartphone kommer till Europa, troligen även i Italien, i början av våren

Goda nyheter för er som är kvar fascinerad från ZTE Axon M, smartphone lanserades i oktober förra året exklusivt för operatören AT&T i Förenta staterna och Docomo in Japan: den europeisk tillgänglighetplanerad till slutet av innevarande kvartal, dvs mot början av våren. I Kina kommer dock smarttelefonen att finnas tillgänglig redan den 20 januari.

För de som fortfarande inte vet det, ZTE Axon M den kännetecknas väsentligen av en egenhet endast på den nuvarande marknaden: närvaron av en gångjärn vilket gör att enheten kan vika som en bok. Observera dock att detta inte sammanfaller med visningskapaciteten på böjaen funktion som har pratats mycket om i åratal och som förväntas bli nästa Rotation av smartphonelandskapet under överskådlig framtid. DE i själva verket finns det två skärmarvar och en inrymd i ett av de två segmenten, med möjlighet till gå med igen öppna dragkedjan.

Det verkar som att under presentationen av Axon M:s expansionsplaner på de andra marknaderna, hölls in Olympic Park Observation Tower av Peking, bland de operatörer Européer som nämns som partner för landningen av den speciella modellfiguren Vodafone och framför allt TIMen nästan otvetydig indikation på en framtid Italiensk tillgänglighet. Det är dock bra att vänta på bekräftelse i denna mening, innan du säkert ger nyheterna.

Relaterade artiklar

Back to top button