ZTE Nubia Z11 och Z11 Max presenterade: familjen är komplett, men till vilket pris? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: ZTE Nubia Z11 och Z11 Max presenterade: familjen är komplett, men till vilket pris? (Foto)

Efter tillkännagivandet av ZTE Nubia Z11 mini i mitten av april, fortsatte det kinesiska företaget att arbeta på samma smartphonelinje, varav två nya modeller har certifierats: Nubia Z11 Och Nubia Z11 Max.

Nubia Z11familjens överhuvud, är en 5,5 tum full HD med octa-core CPU (kanske samma Snapdragon 617 som Z11 mini), 4 GB RAM, 32 GB utbyggbart internt minne, 16 megapixel kamera på baksidan och 8 MP på framsidan, t.ex 2 900 mAh batteri. Synd att det är baserat på Android 5.1.1 Lollipop.

Nubia Z11 Max istället går det upp till 6 tumalltid full HD, men lämnar övriga specifikationer oförändrade, förutom batteriet, som växer upp till 4 000 mAh och internminnet som fördubblas. Kanske kan processorn bli en Snapdragon 652 (även i hans fall framgår det inte av certifieringen vilken är den exakta SoC). Synd, dock, att han också använder Lollipop, även om det kommer att maskeras av nubia UI.

Båda smartphones är inbyggda metallmed endast mindre estetiska skillnader mellan de två (se kamerans placering på baksidan), och med fingeravtrycksläsare på baksidan, men vi vet fortfarande inte exakt när de kommer att introduceras, även om vi inte tycker att det saknas så mycket.

Den lilla Z11 mini kostar runt € 200 (i Kina), med mycket liknande specifikationer som Z11, som vi därför inte förväntar oss för dyr, och totalt sett hoppas vi inte gå för långt över € 300 även med Z11 Max. fall, vi kommer att prata om det vid lanseringen, för nu lämnar vi dig de nu klassiska bilderna från TENAA-certifieringen.

Relaterade artiklar

Back to top button