ZTE lanserar en ny “trinity”: Nubia Z7, Z7 Max och Z7 mini (foto)

Många moderna smartphones, åtminstone toppmodellerna, är ofta berikade med mini- och maxvarianter. ZTEför att förenkla, presenterade han alla tre tillsammans, bara för att undvika valsen av indiskretioner som skulle följa på de hypotetiska varianterna.

LÄS ÄVEN ZTE Blade L2 och Blade C2 Plus tillgängliga på den italienska marknaden (bild)

ZTE Nubia Z7 är en 5,5 tum Quad HD (1 440 x 2 560 pixlar), som drivs av en Qualcomm Snapdragon 801 CPU med 3 GB RAM. Internminnet stannar på 32 GB, medan bakkameran är på 13 megapixel med optisk stabilisator. Dessutom, som många asiatiska modeller, är det också dubbelt SIM. Kort sagt, en autentisk topp i sortimentet, som tekniskt sett verkar ha väldigt lite att avundas även för ädla namn, som LG G3.

ZTE Nubia Z7 Maxi motsats till vad du kanske tror, ​​är det fortfarande en 5,5”, men med full HD-upplösning, medan resten av specifikationerna i praktiken sammanfaller med de för Z7, vilket lämnar en viss förvirring angående användningen av suffixet “max”.

ZTE Nubia Z7 minislutligen är det en “liten” 5-tums full HD, tillgänglig i ett bredare färgspektrum än de andra två, men förutom detta är den också praktiskt taget identisk i de övriga tekniska egenskaperna.

Tillgänglighet och pris de är ännu inte kända, inte ens för Kina, men om det finns några nyheter för vår marknad kommer vi inte att låta dig veta. Under tiden kan du ta en titt på galleriet nedan, taget i linje med den officiella presentationen.

Relaterade artiklar

Back to top button