ZTE kommer från MediaWorld med modellerna Blade V7 / V7 LITE, Blade L5 Plus, Blade A452 och Blade A506

Note: We hope you enjoy reading this article: ZTE kommer från MediaWorld med modellerna Blade V7 / V7 LITE, Blade L5 Plus, Blade A452 och Blade A506

ZTE Blade V7 och Blade V7 LITE de två ledande produkterna som ingår i katalogen av den första hemelektronikkedjan i Italien, tillsammans med nybörjarmodellerna Blade L5 Plus, Blade A452 och Blade A506

Rom, 18 juli 2016 – ZTE Mobile Devices, världens ledande tillverkare av mobila enheter, meddelar efter att ha undertecknat ett avtal med MEDIAMARKET SpAden första konsumentelektronikkedjan i Italien, för marknadsföring av ZTE-produkter genom över 110 varumärkesbutiker Mediavärlden närvarande på det nationella territoriet och via e-handelsplattformen Mediavärlden.

Efter de utmärkta resultat som erhölls under första kvartalet 2016 i Spanien och Tyskland och som garanterade företaget rollen som femte tillverkare av antalet sålda smartphones i Europa, har företaget beslutat att fokusera starkt på den italienska marknaden och utöka sin närvaro i den specialiserade distributionssektorn. Avtalet med MEDIAMARKET gör det också möjligt för ZTE att, för första gången i katalogen för en elektronikkedja i Italien, introducera flaggskeppsprodukterna Blade V7 och Blade V7 LITE.

ZTE Blade V7

Designad av ZTE Design Team i München, Blade V7 är en smartphone som kan erbjuda utmärkta fotografiska bilder, som kan tillfredsställa även de mest kräsna användare. Med en 5,2 ″ 2,5D Full HD IPS-panel monterar enheten faktiskt en 13 megapixel huvudkamera med dubbeltons bakre blixt, vilket gör att Blade V7 kan ta högkvalitativa bilder med en upplösning på 4128×3096 pixlar och spela in Full HD-video med en upplösning på 1920×1080 pixlar. En tjocklek på endast 7,5 mm. och en elegant och tålig kropp i aluminium, döljer all kraften hos en 1,3 GHz Octa-Core-processor, 2 GB RAM och 16 GB ROM inuti smarttelefonen. Funktionsmässigt saknar denna Blade V7 verkligen ingenting, till att börja med LTE 4G-modulen som tillåter höghastighetssurfning på internet, laddningstekniken “Quick Charge”, en 5 megapixel frontkamera och MicroSD-kortplatsen upp till 32 GB.

ZTE Blade V7 finns till försäljning i MediaWorlds fysiska butiker och onlinebutiker för 229,90 € (listpris, inklusive moms).

Blade V7 LITE

Trots smeknamnet “LITE” och ett absolut konkurrenskraftigt pris, har ZTE Blade V7 LITE inget att avundas för avancerade smartphones. Fotografering är en av styrkorna med denna modell, även i svagt ljus: både huvudkameran, 13 megapixel, och den interna, 8 megapixel, har en integrerad blixt (bak och fram), för alltid perfekta fotografier. Dessutom har 5.0 ”HD IPS-skärmen en upplösning på 1280×720 pixlar, stödd av en Quad-Core-processor, 4G-anslutning och 2GB RAM-minne, för att säkerställa maximal flytande till användarupplevelsen. Tjockleken på 7,9 mm. den är verkligen innesluten och precis som sin storebror har Blade V7 LITE också en premiumdesign med aluminiumhölje. Multifunktionsfingeravtrycksläsaren är en av de mest intressanta funktionerna i denna modell: placerad under kameralinsen gör denna teknik att du kan låsa upp enheten på bara 0,3 sekunder, surfa på webben och snabbt komma åt de mest använda applikationerna.

ZTE Blade V7 LITE finns till försäljning i MediaWorlds fysiska butiker och onlinebutiker för 179,90 € (listpris, inklusive moms).

Inte bara Blade V7 och Blade V7 LITE: ZTE kompletterar sitt sortiment av enheter till försäljning i MediaWorld-butiker med tre instegsprodukter med ett konkurrenskraftigt kvalitets-prisförhållande, nämligen Blade L5 Plus (listpris: 109,90 €, inklusive moms), Blade A452 (listpris: 139,90 €, inklusive moms) och Blade A506 (listpris: 159,90 €, inklusive moms).

“I ljuset av den ökade efterfrågan på ZTE-produkter i vårt land var beslutet att vara närvarande i butikerna dedikerade till konsumentelektronik hos det ledande företaget i Italien naturligt”, kommenterade Tian Ye, terminaldirektör för ZTE Italien. “I MEDIAMARKET SpA har vi hittat den idealiska partnern för att lansera två ledande produkter på det italienska territoriet, såsom Blade V7 och Blade V7 LITE, och, mer generellt, för att erbjuda våra konsumentkunder tillgång till våra produkter genom ett kapillärt försäljningsnätverk punkter i området.”

Under de kommande månaderna avser ZTE att ytterligare utöka sin närvaro på den öppna marknaden, för att gradvis vara närvarande i alla de viktigaste italienska distributionskanalerna.

Relaterade artiklar

Back to top button