ZTE kommer att prata om den “mest innovativa smarttelefonen i världen” på MWC 2017

Note: We hope you enjoy reading this article: ZTE kommer att prata om den “mest innovativa smarttelefonen i världen” på MWC 2017

Vi är bara i början av detta 2017, men det verkar som att det redan finns många nyheter i sikte för ZTE. Det kinesiska företaget kommer att hålla ett event på Mobile World Congress 2017 i Barcelona, ​​där det kommer att tillkännage resultaten av sin forsknings- och utvecklingsavdelning angående 5G-anslutning och relaterade enheter.

Vid samma tillfälle kommer de också att avtäckas nya smartphonesbland vilka det säkerligen kommer att finnas nya modeller av serien Axon 7 Och Blad V8samt en mystisk enhet tillkännagiven som “världens mest innovativa mobiltelefonkoncept”.

En definitivt inte särskilt blygsam definition, som skulle kunna relatera till smartphonen med mycket tunna kanter som vi redan har läst tidigare, en modell från design liknande den mycket hyllade Xiaomi Mi MIX.

Om utsikterna för en sådan innovativ modell verkligen är mycket intressanta, kan detsamma inte sägas om Project CSX, även känt som ZTE Hawkeye. Enheten “efterlyst av folket” hade presenterats under den senaste CES 2017 av Las Vegas, men det verkar inte ha tagit sig in i telefonintresserades hjärtan.

För att kunna lansera den på marknaden har ZTE lanserat en kampanj på Kickstarter stirrar på ett tak av 500 000 USDmen än så länge bara 7 % av erforderliga medel. Företaget har därför än en gång bett communityn om hjälp för att försöka göra Project CSX mer attraktiv med bättre hårdvarufunktioner, men detta drag kommer sannolikt inte att förändra kampanjens öde.

Vi kommer att se om det kinesiska företaget verkligen kommer att kunna sätta Project CSX i produktion, men för närvarande verkar det mycket mer intressant att fokusera uppmärksamheten på den innovativa enheten som kommer att presenteras på MWC. Vad kommer det att handla om?

Relaterade artiklar

Back to top button