ZTE förbereder sig för att lansera Axon 9 och Axon 9 Pro, och att återlansera efter Axon M (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: ZTE förbereder sig för att lansera Axon 9 och Axon 9 Pro, och att återlansera efter Axon M (foto)

Efter ljummenom inte kallt, välkommen av ZTE Axon M, smartphonen med en dubbel vikbar skärm som presenterades i februari förra året, av allmänheten, förbereder det kinesiska företaget för att omstart med två nya enheter plus “konventionell“.

Vi pratar om framtiden Axon 9 Och Axon 9 Pro, som skulle vara under utveckling hos ZTE. L’bild som du kan se rapporterat i galleriet avser registrering av enheter A2019 Pro Och A2019G Provilket skulle hänvisa till två varianter av Axon 9 Pro, där “G” skulle indikera den som är dedikerad till marknaden global. För att ge styrka till nyheten är det faktum att Axon 7-smarttelefonen har registrerats under koden A2017.

Vi är inte säkra på att ZTE kommer att lansera en klassisk version av Axon 9 och en Pro-version mer ackrediteradäven andra Roland Quandtindikerar att presentationen av enheterna det kommer att äga rum under nästa IFA i Berlin att hållas om några veckor.

Relaterade artiklar

Back to top button