ZTE Axon M, vår förhandsvisning av den vikbara smartphonen (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: ZTE Axon M, vår förhandsvisning av den vikbara smartphonen (foton och videor)

ZTE Axon M det är utan tvekan fascinerande. Ingen kan objektivt sett inte vara åtminstone nyfiken på den här enheten, även om en liknande innovation uppenbarligen lämpar sig för några tvivel, vilket vi naturligtvis kommer att analysera i recensionen.

Idag fick vi lägga vantarna på denna Axon M och ge dig snabba första intryck och visa dig dess egenheter. Ur hårdvarusynpunkt har vi en Snapdragon 821-processor (kraftig men absolut inte ny), 4 GB RAM och en 20 megapixel ƒ / 1,8 kamera. Mer information om de tekniska specifikationerna i vår officiella artikel.

TIM:s lanseringspris är viktigt: 899 €. Operatören, som stoltserar med exklusiviteten på denna enhet, erbjuder den dock i 30 delbetalningar på 20 € vilket ger priset till 600 €, definitivt mer intressant med tanke på innovationen det för med sig. TIM erbjuder också alla kunder som köper smarttelefonen ett premiumpaket som ger gratis utbyte av en skärm inom de första 24 månaderna, gratis vätskereparation inom de första 2 åren och dedikerad direkt hjälp.

Relaterade artiklar

Back to top button