ZTE Axon M passerar från FCC: så här är den hopfällbara smarttelefonen byggd (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: ZTE Axon M passerar från FCC: så här är den hopfällbara smarttelefonen byggd (foto)

ZTE Axon M upptäcktes först för några veckor sedan, men det verkar som att det kinesiska företaget menar allvar, och det finns redan ny information om projektet. Den nya hopfällbara smartphonen sågs också på FCCfrån vilka intressanta dokument har läckt ut som illustrerar några av dess funktioner.

I dessa dokument hänvisas till Axon M som en “multi-mode digital mobiltelefon“, vilket lämnar föga tvivel om dess natur design presenterar två paneler Full HD sida vid sida, bildar en enda 6,8-tumsskärm, men det är möjligt stäng dem en när den inte används.

På baksidan finns en kamera, medan inuti sitter antennerna för Wifi Och Blåtand. Av vad som har framkommit hittills bör mjukvaruversionen som används av Nubia vara Android 7.1 Nougat.

För nu finns det ingen information ännu eller på datum av lanseringen eller på pris listan, även om ankomsten av denna nya och bisarra enhet inte borde vara så långt borta.

Om du vill ta en titt på FCC-schemat hittar du alla bilder i galleriet nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button