ZTE Axon M har överraskande styrka, men försök inte vika den på mitten! (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: ZTE Axon M har överraskande styrka, men försök inte vika den på mitten! (video)

Den nya ZTE Axon M är verkligen en av de mest nyfikna enheterna som kommit ut under de senaste månaderna. Hans originalitet räddade honom dock inte från tortyr av JerryRigAlltsom ville testa motstånd av ZTE:s smartphone med dubbla skärmar.

När det gäller byggkvalitet är nyheterna fantastiska. Båda panelerna som används på fram- och baksidan har ett glas Gorilla Glass 5 som skyddar dem från de flesta oavsiktliga repor, medan sidoramen in metall den gör sin plikt vad gäller soliditet, även om den lätt repas.

Defekterna märks endast i vissa särskilda delar av enheten. Läsaren för Fingeravtryck den visar inte samma tillförlitlighet om det finns för många märken på dess yta, men speciellt locket i hårdplast placerad på baksidan av de två displayerna är mindre motståndskraftig än resten av kroppen.

Bränntestet och böjtestet gav inga särskilda problem, men den gode Zack var noga med att inte försöka anstränga sig för mycket. gångjärn mellan de två displayerna: detta speciella element är styvt och motstår daglig användning bra, men för starkt tryck riskerar oundvikligen delas i två smarttelefonen.

Sammantaget klarar därför Axon M uthållighetstestet med råge och borde garantera ett bra varaktighet även för de mest distraherade användarna, så länge de inte utsätts för alltför irriterande övergrepp.

Relaterade artiklar

Back to top button