ZTE Axon Elite, vår förhandsvisning (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: ZTE Axon Elite, vår förhandsvisning (foton och videor)

ZTE Axon är en smartphone som har skapat rubriker för att vara upplåsbar med irisskanning. Ursprungligen planerad enbart för Amerika, kommer den snart även på vår marknad, kl pris ganska konkurrenskraftig: 449 €.

För att vara ärlig kommer irisskanning, även om det verkar fungera, förmodligen inte vara funktionen som tvingar dig att köpa den, och det är inte ens dess bästa funktion. Det finns en animation som vi inte skulle veta hur vi skulle definiera förutom “tamarra”, som åtföljer igenkännandet av ögonen, med en sorts sökare som rör sig från den ena till den andra och som gör upplåsningen lite långsam, säkert mer än normalt säkerhetsmetoder, inklusive fingeravtryck.

En annan egenhet hos Axon är dubbel kamera på baksidan, med en av de två sensorerna som endast tjänar till att minska kort skärpedjupsom är svår att få på annat sätt på smartphones (såvida du inte tar till speciell mjukvara för oskärpa) på grund av kamerasensorernas ringa storlek.

Vi har också två högtalare på framsidan, vilket verkade ganska kraftfullt, även om det inte är lätt att bedöma kvaliteten på mässan. Du hittar dock alla våra intryck, i kombination med några prover, direkt nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button