ZTE Axon 7 officiella mini: dedikerad DAC och dubbel fronthögtalare för 299 € (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: ZTE Axon 7 officiella mini: dedikerad DAC och dubbel fronthögtalare för 299 € (foto)

ZTE Axon 7 mini officiell – ZTE utnyttjar också IFA i Berlin för att presentera ZTE Axon 7 minien enhet som både för namnet och för de tekniska egenskaperna nära kan påminna dig om en ny ZTE-enhet som också har kommit till Italien, eller Axon mini.

Det är en lite annorlunda version än Axon mini: under huven hittar vi Snapdragon 617 SoC (föregångaren hade Snapdragon 616), 3 GB RAM och 32 GB internminne expanderbar (hybrid slot) och framför allt dedikerad DAC tillverkad av Asahi Kasei Microdevices (AKM) i kombination med en par främre högtalare.

Smarttelefonen verkar dock ha tappat ögonigenkänning och tvingar beröring, även om det finns en röstautentiseringssystem och ingången USB typ-C. Låt oss se de tekniska egenskaperna hos enheten i fråga.

ZTE Axon mini 7 kommer att finnas tillgänglig i Europa, och därför även i Italien, från och med slutet av september till det rekommenderade priset på 299 €, vilket är samma som Axon mini.

Snart hittar du även vår förhandstitt online.

Relaterade artiklar

Back to top button