Zoom, OBS Studio och Canva –

Under presentationen av Windows 11 tillkännagav Microsoft oväntat möjligheten att ladda ner och köra Windows 32-kärnappar från nya App Store. Dessutom låter det dig integrera övervakningsprocessen för varje utvecklare i själva applikationen, utan att förlita dig på Microsoft. Detta uppmuntrade utvecklare att börja integrera sina appar i nya Windows Store.

Nya appar kommer till Microsoft Store

Ny App Store kommer till Windows 10 och Windows 11 kommer att kännetecknas av införlivandet av viktiga och förväntade förändringar i Redmonds affärsmodell såväl som i dess eget gränssnitt. Den kommer att få en ny design, förbättrad sökning och applikationsintegration genom Amazon, AppStore, med mera. Tillsammans med detta låter Microsoft dig vara värd för Win32-applikationer i butiken, vilket utökar utbudet och öppnar upp för nya utvecklingsmöjligheter.

OBS Studio är den nedladdade Windows 11-filen

Vi fick veta igår att WinZip 25 Pro nu är tillgängligt och att CorelDRAW Suite kommer att läggas till snart. OBS Foundation publicerade idag OBS Studio app i Microsoft Store, ett videoredigeringsverktyg med öppen källkod skrivet i C, C ++ och Qt. Även andra gillar Zoom , en av de mest populära apparna för videosamtal och Canva , designredaktör online. Och allt detta bokstavligen en dag efter att den första officiella insiderversionen av Windows 11 dök upp.

Canva finns i Windows 11-butiken

Alla dessa applikationer kommer med sina egna senaste versionerna som du inte förväntar dig annars. Med den nya Microsoft Store-policyn har vi nu en enda plats där vi kan hitta och hantera alla våra appar, i vetskap om att de kommer från en pålitlig och virusfri källa. För att hitta appar, sök helt enkelt efter dem direkt i Microsoft Windows 11 Store.

Ökad säkerhet och antal ansökningar

Nya Windows 11 App Store har fina lokaler. För att göra detta började han lita på införandet av viktiga applikationer som är mycket efterfrågade av användare. Detta kommer att tillåta oss att ladda ner och uppdatera dem på säkrast möjliga sätt och utan att behöva tillgripa tredjepartssidor med tveksam tillförlitlighet. Och som vi väl vet är skillnaden mellan att ladda ner från en webbplats eller från Windows Store säkerhet för användaren. Och det är så vi kommer att vara säkra på att applikationen inte innehåller skadliga element.

Dessutom gör Microsoft sin appbutik öppen för alla för att visa upp sitt stöd för utvecklare. Som ett resultat hittar vi moderna UWP-appar, Win32-skrivbordsappar, webbappar och Android APKs i Windows 11-butiken.

Relaterade artiklar

Back to top button