ZenFone 3 kommer att lanseras i mitten av juli, åtminstone i Taiwan

Note: We hope you enjoy reading this article: ZenFone 3 kommer att lanseras i mitten av juli, åtminstone i Taiwan

ZenFone 3 avsluta – Med tanke på sortimentets valuta för pengarna ZenFone 2 och med tanke på den otroliga försäljningsframgången för de många tillgängliga varianterna är det ganska logiskt att ASUS ZenFone 3 är en av säsongens mest efterlängtade enheter.

Men även i detta fall finns det tre varianter, ZenFone 3 (ZE552KL) “klassisk“, ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL), som Snapdragon 823 kan ha på vissa marknader, och ZenFone 3 Ultra (ZU680KL).

LÄS ÄVEN: ZenFone 3 – Fullständiga hårdvarufunktioner

Vi berättar om det eftersom enligt en Taiwanesisk butik som heter ePris (som inte har något att göra med det italienska ePrice), förväntas ZenFone 3-serien att debutera med start 12 juli. Det skulle vara ett officiellt lanseringsdatum som avslöjats av ASUS själv, men det skulle endast hänvisa till Taiwanesisk lansering av produkten.

Det är därför troligt att vi får vänta lite till för att se den anlända till Italien också. Dollarpriserna skulle börja från $249 för den klassiska modellen, $479 för Deluxe och $499 för Ultra.

Däremot kommer vi att hålla dig uppdaterad med alla nyheter eller uppdateringar från den italienska divisionen av ASUS. Väntar du på dem?

Relaterade artiklar

Back to top button