Zack använder “böjtest” på Nokia 7 Plus … men ingenting händer! (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Zack använder “böjtest” på Nokia 7 Plus … men ingenting händer! (video)

Nokia 7 Plus det var en av de smartphones som uppskattades mest av våra läsare under det senaste MWC, tack vare en lovande valuta för pengarna och medlemskap i programmet Android One, som fortsätter att vara synonymt med en lätt, smart programvara och allt som allt i takt med uppdateringarna som släppts av mamma Google. Vi recenserade den för en och en halv månad sedan med anledning av dess marknadslansering och uppskattade dess allmänna egenskaper. Hur han kom undan med det dock Zacks tortyrbordpå YouTube-kanalen JerryRigAllt?

Den gode Zack har valt att utmana Nokia igen, efter att de enheter som lanserades på senare tid alltid kännetecknats av utmärkt robusthet. Testet startar som vanligt från displayen, skyddad av ett Gorilla Glass som kan motstå repor upp till nivå 6 på Mohs Ladder. Främjade också Metall ram och lagret av glas för att skydda två bakre kamerorvilket kommer att vara mycket svårt att repa med tiden.

En liten notering bör göras för materialet som används för baksidan: en plastmålning som Nokia annonserar som Keramisk känslamen som i själva verket förblir en tvetydig marknadsföringsgimmick, eftersom det därför alltid är plast benägna att repa sig. där brandtest den överträffas sedan briljant av displayen, innan den når den ödesdigra böjtest. Om du har fångat omnämnandet av det bra Magikarps Splash-draget i titeln, har du redan förstått att Nokia 7 Plus visade sig vara en smartphone mycket solid, kapabel att stå emot trycket som utövas av den biffiga Zack utan att böjas en millimeter. Nokia har den här gången avslöjat en riktig tankvilket kommer att få dig att sova lugnt.

Relaterade artiklar

Back to top button