Ytterligare funktioner upptäckts från OnePlus 9 Pro-skärmen –

Bland de magnifika avancerade terminaler som ännu inte har presenterats, OnePlus 9 Pro är en av de mest efterlängtade. Dess presentation väntas inte förrän i mitten av mars, men medan vi väntar på officiell bekräftelse från varumärket fortsätter läckorna att göra sitt jobb. Den senaste avslöjades av en av de vanliga informationskällorna i branschen, och anger att terminalen kommer att ha en LPTO-skärm.

Under de senaste veckorna har OnePlus 9 Pro läckt i olika penseldrag. Vi har redan sett dess möjliga design och några tekniska specifikationer. Men idag rapporterade Max J eller @MaxJmb det OnePlus 9 Pro kommer med LPTO-skärmteknik.

LPTO-teknik

LPTO (Low-Temperature Polycrystalline Oxid, engelskt namn) är en teknologi eller ursprungligen designad av Apple för sin Apple Watch och den har landat i Samsung med Galaxy Note 20-serien, om än med namnet HOP. Det låter också övertygande att detta är en av de teknologier som också skulle kunna integrera framtiden för iPhone 13, enligt de senaste läckorna.

Nyckeln till att denna typ av teknik kan tillämpas mer framgångsrikt på OLED-paneler, vars mål är att uppnå energibesparingar på 5 till 15 % jämfört med den LTPS-standard som vanligtvis används i branschen. För att göra detta kommer OnePlus 9 Pro att automatiskt kunna minska kylningshastigheten, med möjligheten sträcker sig från 10 Hz till 120 Hz … Det slutliga målet som tillverkarna eftersträvar är att uppnå sätt att öka autonomin utan att offra design genom att integrera större batterier. Som sådan kommer OnePlus 9 Pro att vara en av de första terminalerna på marknaden med en så variabel frekvens.

Andra dataläckor

Dessutom, enligt tidigare läckor, förväntas OnePlus 9 Pro ha en 6,78-tums skärm och en 1440p + upplösning med en uppdateringsfrekvens på 120Hz. Hur kunde det vara annorlunda, integrationen av kraftfulla Snapdragon 888, 4 500 mAh batteri och 65W snabbladdning … Som vi säger är presentationen designad för marsmånaden av hjältemod, men än så länge är OnePlus tyst. En av de nyligen läckta bilderna avslöjade också att OnePlus har slagit sig ihop med linstillverkaren Hasselblad för att förbättra kamerorna på sina enheter, vilket har varit ett av varumärkets olösta problem under lång tid.

Källa> Max Jambore (Twitter)

Relaterade artiklar

Back to top button