YotaPhone 2 från och med idag på vodafone.it och i Vodafones butiker

Efter att ha meddelat detta för ett par veckor sedan, Yota kommunicera nu tillgänglig i Italien av hans YotaPhone 2 i hela distributionsnätet Vodafonebåde online och i butik: över 7 000 försäljningsställen väntar på dig med smarttelefonen med dubbel display, men tyvärr pris 749 €.

Vid det här laget kommer det förmodligen att vara sent för en julklapp, men du kan åtminstone röra den genom att gå till en av Vodafone-butikerna, och med tanke på den här modellens särdrag är ett livetest verkligen välkommet. Väntar åtminstone på vår recension. Det ursprungliga pressmeddelandet följer.

YOTAPHONE 2, FRÅN IDAG PÅ VODAFONE.IT OCH I MER ÄN 7000 VODAFONE-BUTIKER I HELA ITALIEN

Tack vare avtalet med Vodafone Italia, YOTAPHONE 2 är omedelbart tillgänglig i kombination med ett uppladdningsbart eller RELAX-abonnemang.

MILAN, 22 december 2014 – Yota Devices, en internationell start-up känd för att utveckla den första “dubbelsidiga” smartphonen, är glada att kunna tillkännage möjligheten att köpa sin egen revolutionerande smartphone YOTATELEFON 2 online på Vodafones webbplats.

det och i över 7000 Vodafone-butiker över hela landet. Tack vare detta avtal kommer det att vara möjligt att få enheten kombinera det med en uppladdningsbar eller RELAX-plan, från 10 € per månad.

Nedan följer detaljerna i erbjudandet som gäller prenumerationspriser:

– Relax Mini: 15 € per månad i 30 månader, plus 49,99 € i första bidrag

– Slappna av: 10 € per månad i 30 månader, plus 49,99 € i första bidrag

– Fullständig avkoppling: ingen månatlig avbetalning, 49,99 € initialt bidrag

När det gäller det uppladdningsbara erbjudandet kommer det att vara möjligt att dra nytta av en delbetalning på 20 € per månad i 30 månader, utöver 99,99 € i initialt bidrag.

Produktinformation:

Smal, kraftfull och elegant, YOTAPHONE 2 kombinerar de välbekanta funktionerna i Android-operativsystemet med något som aldrig tidigare skådats: två pekskärmar med mycket olika personligheter. Frontdisplayen är en Full HD AMOLED-skärm med en upplösning på 1280p, perfekt för att surfa på internet, använda sociala nätverk, titta på videor och njuta av dina favoritspel.

Men det är bara genom att välta enheten som det unika med YOTATELEFON 2: denÖvrig Alltid-på-skärm från Yota, perfekt för att läsa e-böcker, kolla aviseringar, titta utomhus, anpassa med dina favoritbilder och mycket mer.

Här är några tekniska specifikationer för YOTATELEFON2:

• Qualcomm Snapdragon 800 fyrkärnig 2,2 Ghz-processor, med 2 GB RAM och 32 GB eMMC.

• 8MP kamera med autofokus och LED-blixt (som kan användas för att ta “selfies” i hög upplösning tack vare YotaMirror-funktionen) och 2MP frontkamera.

• 4G/LTE, Wi-Fi och Near Field Communications (NFC)-anslutning.

• 145 gram och ultratunt skal (144 x 69,5 x 8,9 mm)

Priser och tillgänglighet

YOTAPHONE 2 har funnits i Italien sedan december 2014 med ett rekommenderat pris på 749 € (inklusive moms).

Relaterade artiklar

Back to top button