Yi Home Camera firar 10 000 recensioner med en Amazon-kupong

YI HEMKAMERA

Kampanjen på KAMIs utomhusvideokamera har upphört och här kommer ännu ett initiativ tillägnad användare som letar efter en lösning som ägnas åt hemsäkerhet, pålitlig och ekonomisk. Den här gången är det upp till den vintergröna Yi hemmakamera 1080p, som precis har överträffat 10 000 recensioner den Amazon: vilket bättre sätt att fira än med en rabattkod tillägnad?

Yi Home Camera 1080p sjunker till 20,99 € tack vare den här nya Amazon-kupongen

IP-kameran Yi hemmakamera 1080p är en produkt med en klassisk design (nu ikonisk när det gäller denna typ av enhet) och erbjuder alla de mest kanoniska funktionerna till ett överkomligt pris. Missa inte upptäckt mänsklig genom artificiell intelligens, liksom nattseende, ljuddetektering och förmågan att se anpassningsbara push-meddelanden. Övervakningskameran levererar mikrofon och högtalare integrerad och du kan spara videoklipp på kortet microSD och via molnlagring.

Från och med idag till torsdag 8 oktober är det möjligt att köpa Yi Home Camera 1080p till 16% rabatt: använda koden YIHOME10K priset sjunker till 20,99 €. Nedan hittar du länken till köpet och för att dra nytta av erbjudandet lägger du bara produkten i kundvagnen och sätter in kupongen i lämpligt fält innan du fortsätter med köpet.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button