Y5 Lite (2018) kommer att bli den första Huawei med Android Go (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Y5 Lite (2018) kommer att bli den första Huawei med Android Go (foto)

Även omallmän uppmärksamhet riktar sig till toppen av sortimentet och medelstora enheter, det finns en annan sektor som intresserar tillverkare och handlar om smartphones med säkert sämre egenskaper som dock kan garantera mycket lägre priser. Till detta segment hör den senaste skapelsen av Huawei som förmodligen kommer att heta Y5 Lite (2018) och kommer att vara utrustad med Android Oreo 8.1 Go Editionversionen av den gröna roboten optimerad för mindre kraftfulla enheter.

Denna Huawei kommer att ansluta sig till TCL Alcatel 1X, ZTE Tempo Go och Nokia 1, de andra smartphones som kommer att använda denna speciella version av Android som presenteras på MWC pågår denna vecka till Barcelona. Nyheten kommer från XDA som kom i besittning och kunde analysera firmwaren för nästa Huawei som nämns vi vet fortfarande lite.

Y5 Lite (2018) förväntas anta MediaTek MT6737m SoC (som Nokia 3), en 845×480 skärm och stöd för dubbla SIM. Om de andra funktionerna och priset är fortfarande osäkerkan vi få en glimt av hans troliga utseende i skottet som läckte från FCC, nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button