Xperia XZ3 skulle kunna ha en dubbel dual-cam, både på framsidan och på baksidan

Note: We hope you enjoy reading this article: Xperia XZ3 skulle kunna ha en dubbel dual-cam, både på framsidan och på baksidan

Du ser de små formulär på bilden ovan? De borde finnas där fyra kameror som kommer att utgöra den fotografiska sektorn för nya Xperia XZ3, Sonys toppsortiment som redan avslöjats av olika rykten de senaste veckorna.

I motsats till vad dessa rykten sa, verkar det som om den nya modellen av det japanska huset kommer att fördubbla optiken både på baksidan och framför allt på framsidan, för att säkerställa en bättre fotografisk prestanda även för selfie-entusiaster.

Tyvärr åtföljdes inte den verkliga huvudpersonen i denna läcka av ytterligare tekniska detaljer, så vi vet inte vilka sensorer som kommer att monteras i dessa moduler. Från tidigare nyheter kan vi säga att dubbelkamera baksidan ska vara från 19 + 12 MPmedan den främre ska ha en 13 MP.

där presentation av nya Xperia XZ3 borde redan vara fixad för nästa augusti, förmodligen under IFA 2018, även om det fortfarande inte finns några bekräftelser från företaget. Under de kommande veckorna kommer det säkert att finnas fler ledtrådar om det, så fortsätt följa oss på våra sajter.

Relaterade artiklar

Back to top button