Xperia XZ3: första påstådda riktiga bilder bekräftar den bakre dubbelkameran (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xperia XZ3: första påstådda riktiga bilder bekräftar den bakre dubbelkameran (foto)

Efter att de första, men redan betydande, ledtrådarna kom förra veckan kom ryktena om den nya Xperia XZ3 av Sony bli ännu mer konkret. Enligt nya rykten från öst har den nya modellen av Xperia-linjen redan setts runt, som du kan se från bilder som du hittar i galleriet.

Även om kvaliteten på dessa bilder inte är den bästa, kan vi redan börja få en uppfattning om utformningen av denna enhet. Framsidan ser ganska lik ut som Xperia XZ2-serien, med en visas i 18:9 utan skåramedan den nya syns tydligt på baksidan dubbelkameraplacerad vertikalt.

I det här fallet skiljer sig det stilistiska valet från det som görs på Xperia XZ2 Premium: inte en enda modul, men två väl separerade optik varandra, med den dubbla LED-blixten och de andra sensorerna inriktade högre och fingeravtrycksläsare ner.

För övrigt verkar det inte finnas några särskilt relevanta nyheter, om inte bekräftelsen av fysiska knappar för påslagning och volymkontroll alla placerade på den högra kanten av smarttelefonen.

I nuläget är det ännu inte klart när Sony kommer att besluta sig för att lansera denna nya modell. Om du skulle följa samma laguppställning från tidigare år, Xperia XZ3 kunde komma i månaden augustieller i alla fall under en period nära IFA 2018.

Relaterade artiklar

Back to top button