Xperia XZ2 Premium, här är de första fotografiska proverna: hur går det? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xperia XZ2 Premium, här är de första fotografiska proverna: hur går det? (Foto)

Vid tidpunkten för den officiella presentationen, som ägde rum för över två månader sedan, hade mycket sagts om dubbelkamera av Xperia XZ2 Premium, utrustad med en känslighet ISO ovanlig. Synd att Sonys toppsortiment inte har kunnat visa upp sina kvaliteter hittills, eftersom det ännu inte är officiellt till försäljning.

För att försöka göra en översikt över den här modellens fotografiska förmågor kan vi nu utnyttja några prov läckt på webben. Tydligen är det här bilder tagna med en Xperia XZ2 Premium av förproduktiondärför ännu inte den definitiva enheten som kommer att finnas tillgänglig senare för köp, men likaså ett bra exempel på vad vi kan förvänta oss.

Bilderna är gjorda i olika ljusförhållanden, både dag och natt, och visar en god detaljnivå i alla observerade situationer. I synnerhet bilderna i nattlig uppvisa en mycket accentuerad ljusstyrka, med närvaron av mycket lite digitalt brus.

Om du vill bedöma med dina egna ögon egenskaperna hos Xperia XZ2 Premium dual-cam, hitta alla bilder som nämns i Galleri Nedan. Kort sagt, vad tycker du? Är vi på nivå med de andra nya toppklasserna?

Relaterade artiklar

Back to top button