Xperia XZ2 och XZ2 Compact presenteras i alla möjliga och tänkbara färger (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xperia XZ2 och XZ2 Compact presenteras i alla möjliga och tänkbara färger (foton)

Det blir fyra vardera färger av de nya modellerna som Sony kommer att presentera om några timmar på MWC 2018, som utan många överraskningar borde ta namnen Xperia XZ2 och Xperia XZ2 Compact. Att avslöja det för oss är som vanligt läckaren Roland Quandtsom gav renderingarna av vad som borde vara alla färgnyanser som finns tillgängliga vid lanseringen av de nya smartphones.

För att vara exakt förväntas Xperia XZ2 vara tillgänglig i grön, svart, silver- Och reste sigmed en glansig effekt på glaskroppen som ytterligare framhäver djup av färgerna. Samma färger även för XZ2 Compact, som dock kommer att presentera några ljusare nyanser och mindre ljus, med en polykarbonatfinish ogenomskinlig som fortfarande verkar elegant och tilltalande för ögat.

Utöver de kromatiska övervägandena finns det bara bekräftelser angående designen, som redan beundrats i de tidigare läckta bilderna, som visar ny estetisk linje Sony i all ära.

Vill du ta en närmare titt hittar du nedan de rika gallerierna där alla ovan nämnda färger är samlade.

Sony Xperia XZ2 – Färger

Relaterade artiklar

Back to top button