Xperia XZ2 och XZ2 Compact kommer att vara den bästa i sortimentet och kan kosta mindre än förväntat

Note: We hope you enjoy reading this article: Xperia XZ2 och XZ2 Compact kommer att vara den bästa i sortimentet och kan kosta mindre än förväntat

Sonys nya Xperia XZ2 och XZ2 Compact kommer att presenteras under presskonferensen den 26 februari på MWC 2018, och med dem kommer med största sannolikhet även en kraftfullare Pro-variant. pris Och tekniska funktioner av dessa nya Xperia, så låt oss göra en kort sammanfattning av vad som borde vara den mest tillförlitliga informationen.

Standardversionen av Xperia XZ2 den ska ha en ny skärm från 5,7 tum med Corning Gorilla Glass 5 tum 18:9, och det skulle vara första gången detta bildförhållande kommer på en Sony-enhet. Eftersom det är ett toppsortiment finns det få tvivel om den tekniska sektorn: det borde finnas en Qualcomm Snapdragon 845 SoC, 4 GB av RAM e 64 GB internminne.

Samma hårdvaruutrustning som också skulle finnas på upplagan Kompakt, som bara bör vara olika i storlek. På denna smartphone ska det finnas en skärm från 5 tumalltid inne 18:9med upplösning Full HD+ (1 080 x 2 160 pixlar).

Dåliga nyheter för dig som älskar hörlurar med sladd: ingen av de två modellerna bör ha stöd för ljuduttag 3,5 mm, och detta kan tyda på ett definitivt avstående från Sony för alla dess framtida produkter.

Lyckligtvis verkar det som att vi kan trösta oss med priser. Enligt rykten ska nya Sony släppas ut på marknaden redan 6 marsmed listpriser på 799 € för Xperia XZ2 e 599 € för XZ2 Compact. Siffrorna mycket lägre än de flesta konkurrerande flaggskepp, men vi får vänta några veckor till på en riktig bekräftelse.

Relaterade artiklar

Back to top button