Xperia XZ2 och XZ2 Compact avtäcktes: Sonys första fullskärmar förnekar dock inte det förflutna

Note: We hope you enjoy reading this article: Xperia XZ2 och XZ2 Compact avtäcktes: Sonys första fullskärmar förnekar dock inte det förflutna

I flera månader har vi undrat hur designen av de nya Sony-flaggskeppen skulle ha sett ut, och efter olika hypoteser har vi idag ett svar som vi kan betrakta som definitivt, om än inofficiellt. Att tala är verkligen @evleaks, att när han publicerar sådana här reportage får han sällan fel. Så här är vad vi förväntar oss av Xperia XZ2 Och XZ2 Compact.

Låt oss börja med XZ2, a 5,7 tum full HD LCD med glas Corning Gorilla Glass 5 lätt böjd i kanterna, både framtill och på baksidan, där XZ2 Compact istället blir en 5 tum FHD LCD med tillbaka in polykarbonat. Profilen är istället inne aluminium på båda modellerna. Observera att XZ2 har det högsta skärm-till-ytan-förhållandet av någon annan Xperia hittills, även om ramarna ovan och under verkligen inte har återställts.

Att alltid vara kvar på de gemensamma elementen, finner vi under tiden Android 8.0 Oreotrivialt men inte uppenbart, och SoC Qualcomm Snapdragon 845. På baksidan är båda smartphones utrustade med en Sony-sensor från 19 megapixlar f / 1.8, som kan spela in videor i 4K HDR och in super slowmotion i full HD (vi är inte säkra på om vid 960 fps i denna upplösning).

Även på baksidan har vi en fingeravtrycksläsareäven om layouten för dessa olika element borde skilja sig lite mellan de två smartphones.

Framför oss har vi två stereohögtalare “S Force”, och XZ2 (men inte Compact) har också ett haptiskt återkopplingssystem som synkroniserar vibrationer med musiken. Till sist batterierna: 3 180 mAh för XZ2, med också trådlös laddning (eller via USB-C), och 2 870 mAh för XZ2 Compact, men utan induktiv laddning.

Innan du stänger, en nick till färger: svart, silver, grönt och rosa, med tillgänglighet i Mars, till ett pris som kommer att tillkännages officiellt av Sony nästa måndag. För allt annat verkar det faktiskt som att det finns väldigt lite att upptäcka, men vi kan inte helt utesluta några överraskningar.

Relaterade artiklar

Back to top button