Xperia XZ2 kommer också att finnas tillgänglig med 6 GB RAM, men bara för Hongkong och Taiwan

Note: We hope you enjoy reading this article: Xperia XZ2 kommer också att finnas tillgänglig med 6 GB RAM, men bara för Hongkong och Taiwan

Den helt nya Xperia XZ2, som nyligen presenterades på MWC 2018, har en förbättrad variant som lägger till några fler spelningar RAM till vad som normalt är tillgängligt, från 4 till 6 GB. Denna version kommer dock att lämna användare av stora delar av planeten med en dålig smak i munnen, eftersom den endast är avsedd för Hong Kong Och Taiwan.

Kunder som köper Sonys nya toppsortiment i de två små östländerna kommer att kunna njuta av modellen H8296, vilket är just den med 6 GB RAM. En sådan variant verkar åtminstone för nu vara exklusiv av dessa två särskilda marknader, medan den 4 GB är avsedd för den internationella marknaden.

Så om du gillar den nya XZ2 och inte vill kompromissa, måste du anstränga dig mycket för att säkra just den här utgåvan med mer minne, om inte det japanska företaget bestämmer sig för att öppen försäljning även till andra länder under de följande månaderna.

Relaterade artiklar

Back to top button