Xperia XZ2 kan bara vara föregångaren till den sanna Sonys topp i sortimentet med 4K-skärm och dubbla kameror

Note: We hope you enjoy reading this article: Xperia XZ2 kan bara vara föregångaren till den sanna Sonys topp i sortimentet med 4K-skärm och dubbla kameror

Xperia XZ2 var en av smartphones protagonister Mobile World Congress precis avslutat. Dess hårdvaruutrustning är mycket respektabel, men antagandet av en skärm ensam full HD+ och enkel bakre kamera har av vissa tolkats som ännu en demonstration av en Sony eldfast att nödvändigtvis följa de senaste trenderna. Den nyss presenterade modellen kan dock faktiskt bara vara ett smakprov på riktig topp i sortimentetsom anländer under andra halvåret.

Enligt rykten från Kina, med hänvisning till toppledare för den japanska tillverkaren, skulle Sony inom en snar framtid sann efterträdare till XZ Premium, som är en smartphone utrustad med allt det bästa som dagens teknik har att erbjuda. De Snapdragon 845 skulle uppenbarligen bekräftas, medan de stora innovationerna skulle representeras av genomförandet av en dubbel fotografisk sensor till baksidan och från återkomsten av 4K-skärmSonys sanna flaggskepp.

Denna svårfångade supertopp i sortimentet borde vara den framtida huvudpersonen i Berlinmässan OM ENsom traditionellt hålls runt månaden september.

Om så är fallet kommer enheten att lanseras på marknaden under årets sista del, kallad att slåss med de nya iPhones, Pixel 3, Galaxy Note 9 och andra hårda rivaler. Vi kommer säkert att ha möjlighet att prata om det i framtiden.

Relaterade artiklar

Back to top button