Xperia XZ Premium blir röd och kommer att få Android Oreo i december (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xperia XZ Premium blir röd och kommer att få Android Oreo i december (uppdaterad)

Även om Sony redan har lanserat de två nya Xperia XZ1 och XZ1 Compact, den riktiga övre delen av intervallet av detta 2017 är och förblir Xperia XZ Premium, som just har återanvänts i en ny helröd upplaga anländer till Japan.

Den nya versionen av enheten, med kodnamn SO-04Jbehåller de ursprungliga linjerna intakta men får en färg scharlakansröttmycket mer nyckfull och speciellt jämfört med de klassiska silver och svarta varianterna.

Som nämnts är det en ‘specialutgåva lanserad av den japanska operatören NTT docomodärför är det svårt att komma vidare marknadsföra även utanför nationella gränser.

För användare i resten av världen som redan äger en XZ Premium finns det fortfarande goda nyheter. Den japanska divisionen av Sony har officiellt meddelat ankomsten av den ny firmware med Android Oreo inom nästa december i Japan, vilket kan tyda på att uppdateringen även kommer att släppas i Europa om några månader.

Uppdatering 25/10/2017 kl 12:00

Xperia XZ Premium red kommer också att anlända till Malaysia (via GSMArena). Vi förväntar oss dock inte lanseringen på den västerländska marknaden.

Uppdatering 29/10/2017 kl 15:00

Sony har helt förnekat våra förutsägelser. Xperia XZ Premium red är faktiskt tillgänglig i Tyskland i den officiella butiken för 699 €. Därför, eftersom dessa inte är tredjepartsbutiker, finns det möjlighet att smarttelefonen också kommer till Italien. Vi kommer att hålla dig uppdaterad.

Relaterade artiklar

Back to top button