Xiaomis plan för att förbättra sin anpassningsmod –

Xiaomi har inte bara förberett en god dos nyheter för sin nästa version av operativsystemet. Eftersom, som vi redan rapporterat, var de ansvariga för att skapa framtida versioner av MIUI ansvariga för att samla in på företagets kinesiska forum, möjliga MIUI 13-nyheter … Nu har den asiatiska tillverkaren erbjudit sig att göra sig av med alla programbuggar som lider på sin anpassningsnivå för gott.

Teamet som för närvarande arbetar med det kinesiska företagets operativsystem känner till användarnas önskan att dyka upp MIUI 13 … Inte bara för att testa det, utan också för att lära sig om de förbättringar och innovationer som varumärket vill presentera sin nästa mjukvara med. Av denna anledning kommer detta nya beslut som fattas av Xiaomi att vara avgörande för dess utveckling.

Ny avdelning för MIUI

Hårdvara har intagit centrala scenen för det kinesiska varumärket nyligen, eftersom det är mer känt för sina konkurrenskraftiga mobila enheter och andra produkter än för andra aspekter som sitt eget system. Detta ledde till vissa inkonsekvenser som användarna inte gillade, eftersom olika problem ofta rapporterades som de stötte på på anpassningsnivån.

MIUI 13

Sanningen är dock att de användare som letar efter en billigare mobiltelefon inte rapporterar sådana fel så ofta. För det görs först och främst av de som letar efter en exklusiv mobiltelefon till ett högre pris. För trots det högre priset ser de att Xiaomi-mjukvaran är inkompatibel och har andra buggar.

Därför har Xiaomi tagit beslutet att förbättra kvaliteten de erbjuder med deras anpassningsnivå. För detta skapade han MIUI Pioneer , en ny avdelning fokuserad på den fullständiga lösningen av alla problem i ditt system. Allt för att alla klagomål och tvister som har uppstått i samband med dess senaste uppdateringar försvinner i och med tillkomsten av nästa version av programvaran.

För närvarande arbetar dock denna avdelning exklusivt för användare i Kina. Efter detta initiativ förväntas Xiaomi dock besluta sig för att officiellt förnya MIUI Pioneer-funktioner över hela världen … Först och främst för användare från andra länder, som Spanien. Mest så att de kan se att deras klagomål om deras mjukvaru-ROM hörs. Och så finns det en möjlig lösning.

Relaterade artiklar

Back to top button