Xiaomi XiaoAI röstassistent interagerar nu med barn och styr alla smarta enheter

xiaomi xiaoai röstassistent smart uppdatering barn översättare

En av de egna produkterna som Xiaomi tips varje år mer och mer är definitivtröstassistent XiaoAI, som med tiden har blivit mer och mer interaktivt e smart. I den nya uppdateringen,artificiell intelligens interagerar med i barn svarar som om hon var hon själv och hanterar alla smarta enheter med bara en mening.

Här är alla nyheter om röstassistenten Xiaomi XiaoAI

xiaomi xiaoai röstassistent smart uppdatering barn översättare 2

De nya funktionerna iröstassistent Xiaomi XiaoAI infördes under den stora händelsen11 augusti 2020 från Lei juni, men först nu har vi fullständiga föreställningar om det. Systemet av artificiell intelligens av den kinesiska jätten, kan nu faktiskt interagera med barn svara exakt med ett barns röst. Dessutom guidar den dem genom att känna igen deras röst för att tillhandahålla skyddat innehåll som är utformat just för dem.

Men den verkliga, fantastiska nya funktionen är möjligheten att hantera alla smarta enheter hemma a Xiaomi XiaoAI, med den enda hjälpen av en mening. På vilket sätt? Genom att välja förinställda fraser som låter dig spara tid och njuta av hemautomation. Om du till exempel frågar om vädret, XiaoAI det kommer att fråga dig om du av en slump är för varm och kommer att sätta på balsam, om du vill. Med tiden har röstassistenten för Xiaomi lära sig alla användarvanor, förbättra hemlivet.

Förutom hemautomation, Xiaomi XiaoAI det blir också en samtidig översättare, översätter medan du talar. Denna funktion kan vara till nytta när du reser. Och om du behöver det, Kantonesiska.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button