Xiaomi visar 108 megapixelkameran från Mi Mix Alpha med dessa tre bilder

Det är så det är. Xiaomi, bara en vecka efter att ha firat en av sina största evenemang där vi kunde se sådana hyllade teknologiska ansikten som Mi 9 Pro 5G, återvänder till striden och placerar sig i mediecentret med vad som var överraskningen för året för användarna; Xiaomi Mi MIX Alpha, den mest futuristiska mobilen du någonsin sett.

Det kinesiska företaget visste mycket väl att telefonen skulle locka alla tävlingens ögon. Därför lämnade han som sagt en sista choklad gömd i lådan. Den nya Mi Mix Alpha och dess skärmvilken drink cirka 180% av terminalens totala kropp, var den absoluta huvudpersonen i händelsen och media återhämtar sig fortfarande från ‘informationschock‘.

Xiaomi Mi Mix Alpha tog scenen tillsammans med stora bilder som meddelade a Qualcomm Snapdragon 855+, 12 GB RAM-minne eller 512 GB internt minne, bland andra diamanter från hårdvara. Emellertid kom den absoluta galenskapen med en figur; bakre kamera med 108 megapixelsensor. Tre figurer för att runda tävlingen.

Mi Mix Alpha: 108 megapixlar demonstrerade i dessa bilder

Xiaomi är det första mobiltelefonföretaget som lanserar en terminal med en så kraftfull fotografisk sensor. En bakre modul med tre sensorer, varav den viktigaste har 108 megapixlar upplösning.

Det har varit som ett resultat av medias återverkan som premiären har haft och dess följd av kritik att det kinesiska företaget har beslutat att lösa tvivlen med ett pennstryk. Således har han avslöjat tre testbilder som, långt ifrån generar enheten, stöder Xiaomis ord.

För att visa detaljnivån använder Xiaomi zoom av enheten, som tar hand om bekräfta dessa ifrågasatte 108 megapixlar. Naturligtvis hade vi föredragit att njuta av bilderna i full upplösning för att se den otroliga upplösningen för oss själva, zooma in och ut som vi vill.

För tillfället kan vi lita på detta lilla test som, även om det inte har den bästa kvaliteten på grund av sin låga upplösning, ökar kamera med dantesk funktioner som inte lämnar någon likgiltig.

Och du , Vad mer skulle du vilja se i Mi MIX Alfas kamera?

Relaterade artiklar

Back to top button