Xiaomi virtuell ram ingår i Redmi Note 10 Pro 5G –

De senaste veckorna har det pratats om en ny teknik som kommer att börja nå olika mobila enheter av olika märken som vivo, OPPO, Huawei och såklart Xiaomi. Vi pratar om Expansion RAM-minne av våra smartphones, vilket kommer att hjälpa oss att avsevärt förbättra prestandan på våra terminaler. En aspekt som användare av en telefon med liten lagringskapacitet särskilt kommer att märka.

Det råder ingen tvekan om att elementet flytande i mobilen är något som alla som letar efter en ny smartphone tittar på genom ett förstoringsglas. Mer än något annat, för ju mer Bagge , desto smidigare kommer det att fungera medan vi använder vår terminal, så exekveringen av olika applikationer på telefonen kommer att gå mycket snabbare.

Xiaomi lanserar virtuellt RAM

För några veckor sedan avslöjades det att Xiaomi håller på att lägga till denna nya funktion, vilket kommer att hjälpa oerhört. förbättra prestandan för dina mobila enheter Genom att integrera det i MIUI-anpassningsskiktet talar vi om virtuellt RAM. Nu avslöjas det äntligen att den första terminalen att dra nytta av denna teknik var Redman note 10 Pro efter en ny mjukvaruuppdatering i Kina.

Redmi Note 10 Pro 5G

Det sågs att användarna av denna Redmi kommer att stödja tekniken för att utöka detta minne, vilket har lagt till möjligheten att öka det med 2 GB. Det vill säga systemet kommer erbjuda upp till 2 GB mer lagringsutrymme efter påslagning. Denna teknik kommer dock att ta upp en del av lagringsutrymmet för själva terminalen, så det rekommenderas att använda den när vi har ganska mycket internminne.

Men den positiva sidan av denna funktion är att den kommer att tillåta oss att tillfälligt konvertera en liten del av internminnet till virtuellt minne medan vi aktiverar den, eftersom vi kan stänga av den när det passar oss. Till exempel kommer 6GB RAM-varianten att kunna fungera med 8GB-modellen, medan 8GB-versionen kommer att motsvara Note 10 Pros 8GB-modell.

Även om Xiaomi inte var den första att använda denna teknik, sedan OPPO den tillverkare som har implementerat den här funktionen mest bland vissa telefoner i sin katalog. Som sådan kan andra tillverkare förväntas fortsätta satsa på denna virtuella lagring under de närmaste veckorna för att förbättra prestandan hos sina telefoner.

Källa> gizpi

Relaterade artiklar

Back to top button