Xiaomi vill lösa problemen med MIUI: Pioneer Group är född

felsökning av xiaomi miui pionjärgruppsprogramvara

Som har varit känt i flera år är Xiaomis MIUI ett av de mest använda gränssnitten i världen, för ett stort antal faktorer. På senare tid verkar det dock som om många användare inte är nöjda med programvarans arbete, mycket för kontakta varumärket och det var där den senaste idén från utvecklingsteamet föddes. I själva verket är det född idag MIUI Pioneer Group, internt team av Xiaomi skapad speciellt för hitta en felsökare.

MIUI Pioneer Group: här är hur Xiaomi kommer att försöka hitta en felsökning

felsökning av xiaomi miui pionjärgruppsprogramvara 2

Detta team skapades av generaldirektören för MIUI-avdelningen, som kommer att ta hand om den övergripande mjukvaruupplevelsen för Xiaomi och MIUI. Dessutom finns det en intern bloggare som kommer att hantera klagomål och alla rapporter från användare. I den praktiska delen har vi, chef för programvaruavdelning att jag kommer att ta itu med systemprogramvaruutveckling för smartphones, även kommer att agera på optimering av hårdvaru-, operativsystem- och nätverksproblem.

Framöver är en annan chef för utveckling och felsökning, biträdande chef för Mi Internet, medan vi har kvalitetstester, chef för Xiaomi Mobile Testing. Kort sagt, ett team som verkligen inte är dåligt för att kunna lösa de vanligaste, mest långvariga problemen som ofta har bestraffat användarupplevelsen för Xiaomi, Redmi och andra märken.

Fortsättningen för det arbete som utförts av MIUI Pioneer Group kommer sedan att publiceras i utrymmen som är dedikerade till Xiaomi Community i form av en progressiv rapport, som teamet varmt uppmanar dig att övervaka för att få nyheter snabbare.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button