Xiaomi VH-328 recension: det billiga och ofarliga myggmedel!

I de stora produkterna som nyligen lanserades av Xiaomi och från dess partnerföretag hittar vi ett antal myggmedel verkligen väldigt intressant, från det enklaste till det med stöd a Google Home Och Alexa. Idag kommer vi dock inte att prata om det senare men vi kommer att analysera en ekonomisk variant och inte alls skadlig, nämligen den Xiaomi VH-328. Låt oss inte gå vilse i ytterligare samtal och låt oss gå djupare in i produkten i vår fullständiga recension!

Xiaomi VH-328 recension

Unboxing

Försäljningspaketet är tillverkat av enkel vit inbunden, på vilken vi hittar bilden av produkten, medan inuti finns följande utrustning:

Xiaomi VH-328; strömkabel; kort bruksanvisning på kinesiska.

Design och konstruktion

Även om vi pratar om en billig produkt, Xiaomi VH-328 görs på ett sätt felfri, den är väldigt solid och varje del förblir stadigt på plats. Å andra sidan är det inte förvånande med Xiaomi, som tar hand om sina tillbehör i minsta detalj trots att priserna alltid är ganska låga.

Xiaomi VH-328

Strukturen är gjord av Miljövänligt ABS från bra utförande och designen visar sig vara enkel men samtidigt minimal nog att inte kollidera i ett modernt hem. Faktiskt, Xiaomi VH-328 det är en produkt som måste lämnas i flera timmar på ett möbel eller på ett skrivbord, så det säger sig självt att ögat också vill ha sin del.

Xiaomi VH-328

De storlek är kompakta och bärbara, låt oss prata om 111 x 121 x 131 mm för en vikt av 315 gram. Detta gör att vi kan sätta Xiaomi VH-328 inne i ryggsäcken utan problem och kanske ta den till campingen eller på semester med oss ​​på sommaren.

Det nedre facket som ska innehålla myggorna kan skruvas ut på ett sådant sätt att det töms i soptunnan, medan vi bara upptäcker den mjuka beröringsknappen som tänder UV-ljuset och startar sugfläkten.

Drift

Funktionen för Xiaomi VH-328 är mycket enkelt: att sätta på den UV ljus det drar till sig insekter som tack vare den inre fläkten sugs in i det nedre facket som därefter kan tömmas. Så ingen form av ingripande insekticid och detta kan vara en mycket lösning ekologisk Och inte skadligt.

Men under mina testdagar produkten han lyckades aldrig fånga några myggor. Jag måste dock specificera att dessa insekter i mitt område inte finns i stora massor. Tester utfördes med båda Xiaomi VH-328 inom och utanför hemmet, ansluten till en kraftbank.

Faktum är att produkten har en förbrukning på 300 mAh, vilket innebär att du fäster den till en kraftbank från 10000 mAh vi kunde ha upp till 30 timmars autonomi! Detta innebär att vi också kan använda den i camping eller helt enkelt in ridå eftersom vi inte behöver ett eluttag.

Xiaomi VH-328

där fläkt det är inte mycket bullrigt och vi kommer att kunna sova utan problem även om vi lämnar det på hela natten. Självklart är sömn också lite subjektiv, men vad jag kan försäkra er att det är Xiaomi VH-328 visar sig vara tyst.

Slutsatser

Sammanfattningsvis hittade jag inte tillfredsställande resultat under mina tester, men det kan bero på ett låg täthet av myggor i mitt område (det finns, men inte som i andra områden nära vattenkällor eller till exempel mycket fuktigt).

För resten Xiaomi VH-328 är en produkt gjord med stor omsorg och när den erbjuds kan den lätt hittas runt 10 euro. Du kan spåra produktrabatter varje dag vår Banggood Telegram-kanal.

Relaterade artiklar

Back to top button