Xiaomi vässar sina vapen med tanke på deltagandet i MWC 2018: kommer Mi7 att vara huvudpersonen? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi vässar sina vapen med tanke på deltagandet i MWC 2018: kommer Mi7 att vara huvudpersonen? (Foto)

Den officiella webbplatsen för Mobile World Congress bekräftade närvaron av Xiaomi, som utställare, under mässan som kommer att hållas som vanligt i Barcelona, mellan 26 februari och 1 mars 2018. Det är nu en fast förordnande för den kinesiska tillverkaren som med ökande intresse tittar på internationell marknad och europeiska, vilket också bekräftas av den gradvisa landningen på den italienska marknaden. Vem kommer att vara absoluta huvudpersonen av Xiaomi-evenemanget på MWC?

Sinnet springer genast till Mi7, troligtvis namnet på företagets nästa flaggskeppssmartphone. För tillfället är dock informationen om Mi7 gömmer sig: visst vet vi bara att den kommer att integrera den helt nya Snapdragon 845, en aspekt som dock skulle kunna sakta ner den faktiska lanseringen på marknaden, med tanke på ryktena om den initiala exklusiva perioden för Samsung, resultatet av ett industriellt avtal med Qualcomm för produktion av den nya chip.

Bortsett från marknadsföringsspekulationer verkar det mycket troligt att Xiaomi kommer att utnyttja en så prestigefylld showcase som MWC:s för att lyfta slöjorna på sin nya toppmodell, som kan vara strandhuvudet för global expansion av tillverkaren, som nu verkar redo att implementeras under 2018.

Meddelanden av Samsung, Sony, Huawei och med all sannolikhet många andra tillverkare: det kommer verkligen bli mycket roligt.

Relaterade artiklar

Back to top button