Xiaomi Valentino kolla på Geekbench: den potentiella första smartphonen med Snapdragon 638 lovar gott (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Valentino kolla på Geekbench: den potentiella första smartphonen med Snapdragon 638 lovar gott (foto)

Efter att ha lanserat den första smartphonen med Snapdragon 636Redmi Note 5 som vi också har känt, kan Xiaomi förbereda sig för att bana väg för Snapdragon 638 med Xiaomi Valentinoenhet som just har bytt till Geekbench med hårdvaruspecifikationer som bådar gott.

Valentino är i verkligheten bara kodnamnet på enheten: vi vet inte om Xiaomi har för avsikt att lansera den på marknaden med detta namn, genom att utnyttjaöverklagande av den italienska termen. Från bilden in Galleri vi lär oss om testet som utfördes på Xiaomi-enheten: det fick 1 485 poäng i enkärnig e 5,440 i multi-core, något över poängen som erhålls av enheter med Snapdragon 650 och något under de som erhålls med Snapdragon 820.

Från testet kan vi också extrapolera några tekniska specifikationer och mjukvaruspecifikationer: enheten integreras 6 GB RAM, Snapdragon 638 1,44 GHz octa-core med Android Oreo 8.1.0 installerat.

Vi kan inte rapportera nyheter som rör hypotetiska lanseringstider, vi kommer tillbaka för att uppdatera dig så snart vi har ytterligare information om utvecklingen av denna smartphone.

Relaterade artiklar

Back to top button