Xiaomi väcker vår nyfikenhet med ett Xiaomi Mi5S-riktmärke

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi väcker vår nyfikenhet med ett Xiaomi Mi5S-riktmärke

Den 27 september har Xiaomi arrangerat ett evenemang där det med all sannolikhet kommer att avslöja sitt eget ny topp i sortimentet Xiaomi Mi5S att enligt vad som avslöjades av senaste ryktena kunde skryta med processor Qualcomm Snapdragon 821som är den mest kraftfulla för närvarande i omlopp, 6 GB RAM och många andra vackra funktioner verkligen på toppen.

Bara med tanke på händelsen Xiaomi har publicerat en ny teaser som med största sannolikhet refererar till Xiaomi Mi5S med ett numeriskt värde, det vill säga 164,119som förvisso hänvisar till slutresultat erhållen från den aktuella anordningen på en riktmärkenästan säkert AnTuTu.

Ett ganska högt resultat, om än det nya SoC från Appleeller A10, på AnTuTu till och med når 175 000 poäng. Det slutliga värdet som uppnåtts i riktmärkena räknas dock väldigt lite, och det är nu värdelöst att påminna dig om det hela tiden (eller kanske inte?). Faktum är att det är några dagar kvar till den 27 septembernär vi äntligen får veta mer om denna svårfångade enhet.

Relaterade artiklar

Back to top button