Xiaomi tillkännager slutet av beta-stöd för Redmi Note 7 och andra

redmi note 7 Xiaomi-supportuppdateringar

Genom ett pressmeddelande på det officiella kinesiska forumet Xiaomi meddelade slut på stödet programvara för beta tillägnad Redmi Note 7 och andra enheter. Det betyder att mellanklassen – en av de mest populära någonsin – inte längre får större uppdatering och kommer att förbli utanför framtida nyheter om det kinesiska varumärket.

Betastödet för Redmi Note 7 och andra Xiaomi slutar: vad kommer att förändras?

redmi note 7 Xiaomi-supportuppdateringar

Baserat på vad som kan ses från det kinesiska företagets forum, MIUI 12.5 kommer att vara den sista versionen tillägnad Redmi Note 7, Not 7 Pro Och Jag CC9e (den kinesiska versionen av Mi A3). För närvarande har alla tre enheterna fått den senaste versionen av MIUI beta (här hittar du detaljer och nedladdningslänkar) men tydligen kommer utvecklingen att avslutas i april. De tre enheterna får sedan den senare stabila versionen, varefter från och med 24 april 2021kommer interna betatest att avbrytas.

Detta innebär att Xiaomi-smarttelefonens triptykon kommer inte längre att få viktiga uppdateringar, så här för nästa MIUI 13.

Naturligtvis kommer det kinesiska huset att fortsätta att släppas uppdatering i stabil version och de som är dedikerade till säkerhet, så att vi kan fixa eventuella fel och fel. Som påpekats, Redmi Note 7 och de andra “uteslutna” kommer inte att fortsätta sin resa i beta och det kommer därför inte att finnas några större uppdateringar och nya funktioner.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button