Xiaomi SOTHING 306B recension: mini-vaporizer för alla budgetar

Xiaomi erbjuder en serie produkter som syftar till att förbättra hemmets ekosystem, mer eller mindre “Smart”. Bland de mest uppskattade av användare finns det utan tvekan SOTHING: luftfuktare av Xiaomi. Vi har försökt åt dig Xiaomi SOTHING Cactus, den 2 i 1 produkt som fungerar som en luftfuktare och nattlampa. Kommer det att vara värt att köpa? Ta reda på det i vår fullständiga recension.

Xiaomi SOTHING 306B Review

Unboxing

Även från försäljningspaketet kan du se avsikten med denna produkt som syftar till att vara ett designobjekt först och främst. Xiaomi SOTHING 306B kommer i en rosa kartong, nästan som om det var en parfym, och inuti hittar du filtren för att fånga vätskan och USB 2.0-kabeln.

Design och byggkvalitet

Det kan inte förnekas: Xiaomi SOTHING 306B det är verkligen en liten pärla med en vikt på 250 gram och en kapacitet på 280 ml. Designen lyckas smälta in i alla typer av miljöer: oavsett om det är ett badrum eller ett sovrum, men också en entré.

Dessutom har kombinationen av material mellan Mjuk ABS (av kaktusen) e Styv PVC, ogenomskinlig kropp ger en känsla både för beröring och för synen att vi står inför ett litet föremål med en raffinerad och premiumdesign utsmyckad av rosguldskåran, även om priset är riktigt lågt (och vi kommer att se det senare) . Enligt min mening borde du ha en av dessa SOTHING Kaktus hemma bara för designen!

Drift och erfarenhet av användning

kaktus xiaomi lugnande 306b

Använda sig av Xiaomi SOTHING 306B det kommer att bli ganska enkelt: när du öppnat det från förpackningen är allt du behöver göra att sätta i filtret inuti specialfacket, fylla behållaren med vatten (och eventuellt med dofter) och sätt på enheten efter att ha anslutit den till ingången USB med ett enkelt tryck. Att använda nattlampa du kan klicka i 3 sekunder, lysdioderna vid kaktusens botten tänds.

Som vi har sagt är det enkelt att använda det, men vissa försiktighetsåtgärder kommer att vara nödvändiga för att kunna få ut det mesta av det. Låt oss börja med behållaren: det är tillrådligt att inte sätta in enkelt kranvatten som kan stagnera utan snarare mineralvatten. Om du vill öppna upp för möjligheten aromterapi, det är bra att du inte överdriver det med eteriska oljor som, om de fördelas i stora mängder, kan vara skadliga. Naturligtvis kan du dra nytta av båda tipsen för alla luftfuktare.

Med detta sagt står vi inför en produkt som på sitt sätt kan definieras som smart. Detta beror på att både ljuset och dispensern har en förutbestämd maximal funktion respektive till 1 timme och 4 timmar.

Nattlampan startar en timmes timer för att undvika överdriven irritation under natten när förångaren är tänd. Förångaren med en kapacitet på 50 ml / h och en varaktighet på ungefär 7 timmar fyller behållaren maximalt, efter cirka 4 timmar stängs den automatiskt av för att undvika att göra miljön för fuktig.

Produkten, tänkt på detta sätt, kan vara ett perfekt köp för alla som lider av torr hosta och vill ha ett botemedel, åtminstone partiellt. En användbar förångare ur olika synvinklar som du inte behöver vara rädd för att glömma även på natten tack vare automatisk avstängningsfunktion och extrem tystnad.

Pris och slutsatser

Ni tänker alla: “Det är en trevlig produkt, men hur mycket kommer det att kosta?”. Som alltid är priset en av styrkorna i det kinesiska varumärkets produkter och Xiaomi SOTHING 306B är inget undantag: du kan köpa förångaren själv 7 € från Banggood. Ett pris som inte tillåter andra tankar!


Diskutera med oss ​​artikeln och Xiaomi i grupper Telegram Och Facebook tillägnad!

Relaterade artiklar

Back to top button