Xiaomi skulle bara kunna producera 10 000 Mi MIX per månad

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi skulle bara kunna producera 10 000 Mi MIX per månad

Xiaomi Mi MIX är förmodligen årets vackraste telefon, utan tvekan den mest oväntade, den som, lyckligtvis, praktiskt taget ingenting var känt innan lanseringen, och som väckte så mycket sensation för dess kant-till-kant (-till-kant) skärm; men inte bara.

Smartphonen är faktiskt helt gjord av keramisk, ett dyrt och föga använt material eftersom det kräver en mer komplex bearbetning än glas (det är dock också mer motståndskraftigt), och som hittills få tillverkare har använt i modeller designade för allmänheten, just på grund av dessa faktorer. Dessutom skiljer sig monteringsmetoden mycket från den vanliga, t.ex använder inte lim för att hålla ihop de olika interna komponenterna. Xiaomi Mi MIX presenterades faktiskt som en begreppett koncept som dock kommer att säljas från och med nästa 4 november, men som lätt förstås från början, lagren kommer att vara mycket begränsade.

Enligt Kevin Wang, chef för IHS electronics, ett företag som bland annat utför marknadsanalyser, kommer Xiaomi inte att producera mer än 10 000 enheter per månad av Mi MIX, vilket gör det mycket svårt att köpa.

Inte ett koncept i ordets strikta bemärkelse, men i alla fall en smartphone i begränsad upplaga, förmodligen för att det skulle bli för dyrt för företaget att öka sina produktionsvolymer, speciellt eftersom försäljningspriset inte ens är så högt som man kan tro …

Xiaomi Mi MIX kommer att finnas kvar i korthet vackert och ouppnåeligt? Så fort vi har nyheter för ett eventuellt köp kommer vi att meddela dig, men för tillfället är alla butiker vi har kontaktat tysta…

Relaterade artiklar

Back to top button