Xiaomi Redmi Y1 och Y1 Lite: två instegsnivåer som fokuserar allt på selfies, men bara i Indien (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Redmi Y1 och Y1 Lite: två instegsnivåer som fokuserar allt på selfies, men bara i Indien (foto)

Nyhetsdag hemma Xiaomi och det första vi påpekar är Redmi Y1 Och Redmi Y1 Lite. Det här är två nya low-end smartphones, som faktiskt återspeglar mycket av vad som sågs på Redmi Note 5A som lanserades i augusti förra året.

Mycket av databladet delas faktiskt med Redmi, främre kamera från 16 megapixlar Och LED-blixt ingår. Faktum är att Xiaomi har fokuserat mycket på konceptet med selfies under presentationen av dessa smartphones, åtminstone inte Lite-versionenvilket trots de inte direkt briljanta hårdvarulöften fotografisk kvalitetspeciellt i självporträtt, topp.

Dessa varianter lanseras dock inte slumpmässigt. Xiaomi Redmi Y1 Och Redmi Y1 Lite gjordes speciellt för Indien, komplett med MIUI 9 optimerad för denna marknad. Det kan dock inte uteslutas att genom de olika kinesiska butikerna som också skickar till Italien kommer nya Remi Y1 också att finnas att köpa hos oss till attraktiva priser.

För att följa allt vi vet om dessa smartphones.

Smarttelefonerna i fråga kommer att finnas tillgängliga, som redan nämnts endast i Indien, från nästa 8 november på Amazon.in och mi.

com med följande priser:

  • Redmi Y1 3 GB RAM, 32 GB utrymme på 8 999 indiska rupier (vid växelkursen 120 € ca)
  • Redmi Y1 4GB RAM, 64GB utrymme på 10 999 indiska rupier (vid växelkursen 146 € ca)
  • Redmi Y1 Lite till 6 999 indiska rupier (till växelkursen 93 € ca)

Relaterade artiklar

Back to top button