Xiaomi Redmi S2 officiella: lovar utmärkta selfies, men varför begränsa dig bara till dem? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Redmi S2 officiella: lovar utmärkta selfies, men varför begränsa dig bara till dem? (Foto)

Xiaomi Redmi S2 är det kinesiska företagets nya instegsnivå, som återigen visar sig vara i takt med tiden och inte vill att kunderna ska ge upp någonting; inte ens de som är särskilt uppmärksamma på utgifterna.

 • Skärm: 5,99 tum HD + (720 x 1 440 pixlar) 18: 9, 1000: 1 kontrast, 450 nits, 70,8 % NTSC-färgomfång
 • CPU: Qualcomm Snapdragon 625 med Adreno 506 GPU
 • Bagge: 3/4 GB
 • Internminne: 32/64 GB expanderbar (med microSD upp till 256 GB)
 • Backkamera: 12 megapixlar, 1,25 μm pixlar, PDAF, f / 2,2 + 5 megapixlar, LED-blixt
 • Backkamera: 16 megapixlar med LED-blixt
 • Anslutningsmöjligheter: dubbla SIM (nano + nano + microSD), 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 a / b / g / n, Bluetooth 4.2, GPS + GLONASS, infraröd, micro USB
 • Mått: 160,73 × 77,26 × 8,1 mm
 • Vikt: 170 gram
 • Batteri: 3 080 mAh
 • OS: Android 8.1 Oreo med MIUI 9

Xiaomi Redmi S2 fokuserar särskilt på selfies, tack vare en 16 megapixel främre kamera, men ger inte ens upp en dubbelkamera på baksidan. Synd att det finns en mikro USBvilket är så anakronistiskt i en smartphone som strävar efter att hålla allt annat i takt med tiden.

Beträffande dock i selfiefunktionen är uppenbarligen närvarande AI skönhetsom använder en teknik av pixel binning, kombinera 4 pixlar till en för att få större 2,0 µm pixlar; detta gör att du kan fånga mer ljus och mer information i varje enskild pixel, men det går på bekostnad av upplösningen. I galleriet nedan hittar du ett par exempel på denna teknik, även om det uppenbarligen är omöjligt att uttrycka en åsikt på grundval av ett officiellt prov.

Inte ens ansiktsupplåsning, och det bör också noteras att den dubbla SIM-platsen inte äventyrar det utbyggbara minnet. Vi hade kanske bara hoppats på ett lite större batteri, med tanke på vad Xiaomi har gjort någon annanstans, men med tanke på specifikationerna på området borde autonomin fortfarande vara bra.

Lägg sedan till en stor skärm, en adekvat processor för det här utbudet, massor av RAM och all anslutning du behöver, så får du en allround smartphone, som borde ge dig stor tillfredsställelse även utan många selfies.

Xiaomi Redmi S2 kommer att finnas i färgerna roséguld, champagneguld och platinasilver, till ett pris av 999 yuan (ca 130 €) för 3/32 GB-versionen och 1 299 yuan (ca 170 €) för 4/64 GB.

Som alltid ett pris från Xiaomi, men nu när företaget har anlänt till vårt land är det med priserna på vår marknad som vi kommer att behöva jämföra oss, som verkligen inte är lika billiga som de kinesiska, och även på europeisk nivå de är lite dyrare än genomsnittet. Vi vet dock fortfarande inte om och när denna Redmi S2 kommer till vår marknad, så det är en diskussion som vi måste skjuta upp.

Relaterade artiklar

Back to top button