Xiaomi Redmi Pro officiella: två bakre kameror, tre versioner och pris alltid överst (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Redmi Pro officiella: två bakre kameror, tre versioner och pris alltid överst (bild)

Xiaomi Redmi Pro har just meddelats av det kinesiska företaget. Detta är den första Xiaomi-smarttelefonen med en dubbel bakre kamera, och det är också en av de vackraste och dyraste Redmi någonsin. Men låt oss gå i ordning och börja lära känna det bättre med början från de tekniska specifikationerna, också för att det finns tre varianter på spel, och glöm inte att också läsa den mycket intressanta Xiaomi Mi Notebook Air.

  • Skärm: 5,5 tum full HD OLED med 2,5D glas
  • CPU: MediaTek Helio X20 / Helio X25 med Mali-T880 GPU
  • Bagge: 3/4 GB
  • Internminne: 32/64/128 GB expanderbar
  • Backkamera: 13 megapixel Sony IMX258 med PDAF + 5 megapixel Samsung sekundär sensor, dubbel LED-blixt
  • Fram kamera: 5 megapixlar
  • Anslutningsmöjligheter: hybrid dual SIM LTE (med VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac / b / g / n (2.4 / 5GHz), Bluetooth 4.0, GPS + GLONASS, USB Type-C
  • Batteri: 4.050 mAh
  • OS: MIUI 8 (baserat på Android Marshmallow)

Redmi Pro är gjord med ett skal helt i metallborstat på baksidan, två högtalare på baksidan, fingeravtrycksläsare i den främre knappen, och en stor uppmärksamhet till den fotografiska sektorn, som Xiaomi inte misslyckades med att förbättra flera gånger under presentationen (se exempel i galleriet i slutet av artikeln).

där dubbel bakre kamera i själva verket garanterar den ett skärpedjup på DSLR-nivå, eller åtminstone så hävdar Xiaomi, men som alltid kommer vi att kontrollera det efter ett förstapersonstest. Det är trots allt inte första gången som en smartphonetillverkare använder en andra sensor för detta ändamål, men det arbete som Xiaomi utför verkar fortfarande vara ett av de mest värdefulla.

Xiaomi Redmi Pro kommer att finnas tillgänglig i Kina från 8 augusti in färger guld, grått och silver, i tre olika versioner beroende på processor och kombinationen av RAM och ROM som används, men priset verkar återigen väldigt attraktivt.

Låt oss börja med grundmodellen, med Helio X20, 3 GB RAM och 32 GB internminne: 1 499 yuan, ca 200 €. Vi går sedan upp till mellanmodellen, med Helio X25, 3 GB RAM och 64 GB internminne: 1 699 yuan, cirka 230 €. Äntligen flaggskeppsversionen, med Helio X25, 4 GB RAM och 128 GB internminne: 1 999 yuan, cirka 270 €.

Priserna för att ha den i Italien kommer logiskt sett att vara högre, men Xiaomi verkar ha träffat målet igen; hur exakt, kommer vi att berätta för dig i recensionen, under tiden är här några bilder av Redmi Pro och foton tagna av själva smartphonen.

Relaterade artiklar

Back to top button