Xiaomi Redmi Note 8 kan redan spela in samtal initialt –

Samtalsinspelning är en av de mest värdefulla funktionerna för användare. Alla vet varför de behöver göra anteckningar eller prata med andra användare, men sanningen är att det kan vara till stor hjälp i många fall. Vad som verkligen är oklart är att veta i vilka smartphones vi kan ha den här funktionen inbyggt.

Om vi ​​ska köpa en mobil och fråga säljaren kanske han inte vet hur han ska svara på frågan. Om vi ​​tittar på lådan eller specifikationerna på nätet kommer vi definitivt att förbli desamma. En anropsfunktion är en funktion som kan magiskt dyka upp, försvinna och dyka upp igen. I vårt land är det lagligt att spela in samtal så länge motparten samtycker och får besked om det, men det är en mycket svår funktion att uppnå. Man bör dock komma ihåg att inspelningen är laglig utan den andra personens vetskap, när vi dels deltar i samtalet, dels intresset endast är att behålla samtalet utan att ha för avsikt att distribuera det.

Call Recorder på Redmi Note 8

Redman Note 8 är en del av enheterna som Xiaomi ersatte de inbyggda MIUI-apparna för som Google. Detta gäller viktiga verktyg som att slå ett telefonnummer eller meddelanden. Detta gjorde att vissa funktioner som den var nära till hands samtalsinspelning. Xiaomi-communityt har upptäckt att vissa Redmi Note 8 får den här funktionen igen.

Det finns flera användare av denna terminal, de som rapportera att funktionen är tillgänglig igen … Hittills har det bara kunnat aktiveras genom att hacka i betaläget för Google bokmärken, men utan att få samma resultat i alla fall. För närvarande är det inte särskilt klart vilka terminaler som är kompatibla och hur aktivering sker. Som Piunikaweb rapporterar kan uppdateringen dyka upp i serveruppdateringen och Redmi Note 8 från EU.

Om du är en av de lyckliga som redan har en aktiv samtalsinspelning bör du veta det dessa inspelningar sparas inte i internminnet automatiskt, som hände med MIUI-uppringaren. Detta måste göras manuellt från “Senaste” och genom att klicka på knappen “Dela”. När vi pratar är det ännu inte klart om andra Xiaomi-modeller i samma situation som Redmi Note 8 kommer att få den här funktionen.

Relaterade artiklar

Back to top button