Xiaomi Redmi Note 5 tjänar en resa till Zacks tortyrbord: kommer han att inte missbilda? (video)

Smartphone-tortyraren i högsta grad – det vill säga Zack på YouTube-kanalen JerryRigAllt – går tillbaka på rätt spår och erbjuder oss idag en ovanlig kandidat. I själva verket händer det sällan att en smartphone av medelhögt lågt intervall fånga ditt öga och ännu mindre ofta att det är märkt Xiaomi. För närvarande har faktiskt bara några få modeller av den kinesiska tillverkaren mött sitt berömda uthållighetstest, inklusive Mi5: s totala misslyckande. Kommer att veta Redmi Note 5 stiga till tillfället?

Den första delen av testet glider bort utan några speciella stötar, som alla de senaste smartphonesna nu: glas Gorillaglas kommer inte lätt att repas, medan fingeravtrycksläsare bakre tyvärr det slutar fungera efter den mishandling som Zacks cutlass utförde, omständigheter som är svåra att replikera i vardagen. Konstruktionen är fortfarande bra, särskilt med tanke på enhetens försäljningspris.

LÄS OCH: Xiaomi Redmi Note 5 (Pro), recensionen

Inget problem även under brandtest, men äntligen kommer vi till den mest efterlängtade delen, nämligen böjprov: den nötiga Zack går inte tunt alls i ett försök att böja den dåliga Redmi Note 5, som visar några tecken på avtagande i den klassiska svaga punkten på knapparnas höjd för volymjustering, utan att dock rapportera om strukturella skador. Xiaomis smartphone lyckas därför klara uthållighetstestet, som visar hur det medelhöga lågt utbudet av marknaden nu har mycket lite att avundas för den översta, även i byggkvalitet.

Relaterade artiklar

Back to top button