Xiaomi Redmi Note 5 Pro mot landning i Europa: 20 band och priser under 300 €

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Redmi Note 5 Pro mot landning i Europa: 20 band och priser under 300 €

Redmi Note 5 Pro är nästa misstänkte att utöka utbudet av Xiaomi-smartphones redo för den europeiska marknaden. Efter ankomsten till Spanien och Italien blev den kinesiska tillverkarens strategi att direktimportera endast modeller omedelbart tydlig helt kompatibel med vår marknad – det vill säga utrustad med band 20 och internationell mjukvara – och vi kanske snart kommer att anamma en helt ny mellanklasskonkurrent.

Redmi Note 5 Pro har en mycket intressant utrustning, bland vilken den nya Qualcomm SoC sticker ut Snapdragon 636assisterad av 4 eller 6 GB RAM Och 64 GB internminne. I sanning hänvisar Roland Quandt – den som spred dessa rykten – till en 32 GB-variant, frånvarande för Pro-versionen, men endast närvarande för Redmi Note 5. En viktig diskrepans, som också återspeglas på SoC (Snapdragon 625 ), på RAM (3/4 GB) och på den fotografiska sektorn (enkel bak, istället för den dubbla sensorn på Pro)

För närvarande kan vi inte berätta om det är ett stavfel eller om Quandt hänvisar till båda versionerna, men vi kan åtminstone få en uppfattning om priser som Xiaomi skulle ha satt för den europeiska marknaden: 230 € för 32 GB-varianten e 270 € för 64 GB.

Definitivt adekvata utgångspriser som, lämpligen inlämnade några veckor efter lanseringen, kan göra Redmi Note 5 (Pro) nästa bästsäljare mellanklass. Vem av er väntar på honom med öppna armar?

Relaterade artiklar

Back to top button